Petrecerile de Paste au crescut numarul apelurilor la 112. Medic: "La tineri, consumul de alcool, la varstnici, excesele alimentare"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Aprilie 2017, ora 16:49
79 citiri
Cu mai mult de jumatate a crescut numarul apelurilor la 112 in prima zi de Paste, desi personalul medical se asteapta la probleme si mai grave in zilele urmatoare, dupa mai multe zile de chef. Fata de 17 solicitari, in medie, intr-o tura obisnuita, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta olt au raspuns, in prima zi de Paste, la 28 de chemari, cele mai multe determinate de consumul de alcool (pe fondul acestuia iscandu-se si scandaluri, terminate cu agresiuni) si de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.