Politist lider de sindicat: "Politia Romana nu e reprezentata de un pedofil. E regretabil ca sefii nostri nu ies sa sustina asta"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 13:44
65 citiri
De la descoperirea pedofilului care a agresat doi copii in Bucuresti, si care este un agent de politie, singurii care au tinut piept valului de critici sunt liderii de sindicat, spune seful sindicatului din Olt, suparat pe sefi. Politistii, care dezaproba categoric comportamentul agentului acuzat de pedofilie, sunt maniosi ca sefii lor nu comunica mai mult si ca, astfel, imaginea Politiei Romane are de suferit. "Sa ne intelegem, faptele sunt condamnabile si chiar ne asteptam ca Justitia sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.