Pompierul care a impresionat juriul de la "Romanii au talent" cu naiul sau: "Sunt cel mai relaxat dintre concurenti, cant pur si simplu de placere"

Sursa: Adevarul
Vineri, 17 Martie 2017, ora 15:42
200 citiri
Un alt oltean a reusit sa impresioneze juriul show-ului "Romanii au talent" de la Pro TV, in editia de vineri seara fiind programata evolutia pompierului care, in 13 septembrie 2016, i-a uimit pe cei prezenti interpretand Imnul National la nai. Dan Tolu este din Slatina, are 40 de ani si o cariera de 10 ani in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt. Pasiunea lui pentru muzica a inceput, insa, in copilarie, studiind din clasa I vioara, a continuat in adolescenta, cand dadea gata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.