Povestea tanarului care a cunoscut iadul centrelor de detentie pentru copii, dar s-a reabilitat miraculos la 20 de ani: "Eram violent. Parintii n-au avut ce sa-mi faca"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Martie 2018, ora 14:08
67 citiri
A facut trei ani si mai bine de detentie, a iesit crezand ca va avea puterea sa-si schimbe viata, aproape a cazut din nou, dar intr-o zi a renuntat la vicii si la anturajul nociv. Acum le povesteste fostilor colegi de detentie ca exista viata onesta dupa inchisoare. Ciprian, un tanar de 23 ani, de fel din Vitomiresti, judetul Olt, are o experienta pe care astazi o povesteste oricui vrea s-o auda si sa invete din ea. A renuntat la scoala de fotbal din Pitesti, s-a lasat de scoala si s-a apucat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.