Previziunea sumbra a unui fotograf care cutreiera Romania de 25 de ani: "Bucatica de sat romanesc care a mai ramas va disparea peste 20 de ani"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Martie 2018, ora 16:02
61 citiri
Un fotograf profesionist care cutreiera Romania de peste 25 de ani, manat de gandul de a-i surprinde frumusetea ascunsa, critica aspru politica de marketing turistic si atrage atentia ca in 20 de ani vom pierde ceea ce ne defineste ca romani. Fotograful Razvan Voiculescu a incheiat trilogia ROST cu cel de-al treilea album "ROST.12 Hotare", in care, in peste 360 de pagini, infatiseaza o Romanie asa cum, spune artistul, nu va mai fi, cu siguranta, peste 20 de ani. Explicand ce inseamna, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.