Profesoara care preda limba romana orfanilor din centrele de plasament: "M-am uitat la ei ca-si dramuiesc si ultimul banut"

Sursa: Adevarul
Duminica, 19 Februarie 2017, ora 13:23
136 citiri
Se implinesc 20 de ani de cand preda limba romana, iar elevii sai nu sunt tocmai de olimpiada, dar dau, zi de zi, alte examene. Pentru examenele de la scoala, dar si pentru cele care-i asteapta in viata, profesoara din Slatina merge saptamanal in casutele de tip familial pentru meditatii. Are proprii copii, prin urmare timpul liber ar avea cum sa-l petreaca acordandu-le lor toata atentia. Cu toate acestea, Anisoara Bujgoi, profesor de limba romana, gaseste timp, o data pe saptamana, sa mearga ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.