Profesoara de teatru care si-a "vrajit" toti elevii si i-a ajutat sa castige trofeu dupa trofeu: "Ei sunt o prelungire a ce nu pot fi eu. Ma implinesc"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Decembrie 2015, ora 19:09
106 citiri
Daniela Iancu este, oricum ai incerca sa explici, un profesor atipic, fie si pentru vremurile in care copiii stiu ce vor si nu prea mai sunt dispusi sa astepte cuminti sa li se ceara parerea. Merge in fiecare zi la lucru intr-un liceu de top, Colegiul National "Radu Greceanu" din Slatina. Isi ia in fiecare pauza catalogul si intra la ora. Rar pleaca la pauza, pentru ca timpul la ora ei se scurge altfel. "Nu ma intrebati cand am semnat ultima data condica, pentru ca nu stiu. Dar n-as vrea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.