Profesoara pensionara care lupta sa ne cunoastem eroii: "Poate ca generatia actuala nu e interesata, dar poate peste 50 de ani cineva va dori sa stie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Mai 2018, ora 15:29
141 citiri
A batut judetul in lung si-n lat, a stat luni de zile in arhive, iar dupa ani de munca a dat la tipar o carte despre eroii emblematici ai judetului, despre monumentele inchinate lor si cei prin grija, talentul si truda carora s-au inaltat. Doina Leulescu (67 ani), profesor de istorie, s-a pensionat in urma cu 9 ani, dar din 2006 bate judetul Olt in lung si-n lat si rasfoieste arhivele pentru a scoate la iveala povestile nestiute ale eroilor cazuti in razboaie si ale monumentelor care li s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.