Protest spontan la agentiile APIA, dupa ce functionarii au aflat ca doar in judete le-ar putea scadea salariile: "Ni se spune ca si aerul e mai scump la Bucuresti"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 31 Mai 2017, ora 15:23
143 citiri
Angajatii APIA au iesit in fata institutiei in mai multe agentii din tara, miercuri, in jurul pranzului, suparati ca salariile lor vor fi mai mici dupa adoptarea noii legi a salarizarii, iar diferenta la salariu intre angajatii din APIA central si cei din judete va ajunge la 40%. Nu scad, in schimb, salariile colegilor de la Bucuresti. Functionarii care au reusit, in acest an, sa incheie campania de centralizare a cererilor fermierilor inca din luna mai, performanta realizata cu efortul unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.