Reactia familiei Luizei, dupa anuntul DIICOT: "Au inteles ca ii vom face de ras"; "Copilul mi l-a luat viu, mie nu-mi aduce un dinte sau un os"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 August 2019, ora 11:19
44 citiri
INML a finalizat, vineri seara, raportul privind probele ADN din oasele gasite la marginea unei paduri din Caracal si a fost transmis catre DIICOT. Pe baza probelor expertizate nu s-a putut stabili cine este victima. Ce spune familia Luizei, fata disparuta la Caracal in 14 aprilie 2019. Dupa o seara grea, vineri, 16 august 2019, pentru familia Luizei Melencu, in care s-a asteptat vestea, cu reporterii in casa, despre ramasitele osoase in urma inaintarii raportului realizat de INML catre DIICOT, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.