Revolta chirurgului cu 20.000 de operatii in spate, dupa cazul Caracal: "Politistul asta, care are doar 51 ani, scapa nevinovat cu o pensie de 12.000 lei"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Septembrie 2019, ora 14:15
161 citiri
Un medic chirurg care la 76 ani salveaza in continuare vietile copiilor in sala de operatie este revoltat si acuza ca suntem martorii "degradarii statului". "Au murit doua fetite pana acum! Fac ceva? Patesc ceva? Nimic! Unde e raspunderea lor? La 51 ani sa iesi la pensie cu 12.000 lei?", se intreaba medicul. Dr. Gheorghe Ciobanu, medic primar chirurg-ortoped pediatru, intra in continuare in garda la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, unde datorita prezentei sale se poate sustine linia de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.