Roman care traieste in America de 38 de ani, dar isi viziteaza tara natala frecvent: "E frustrant cand vii de la civilizatie aici"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 Iunie 2019, ora 04:31
135 citiri
Un roman care traieste de 38 ani in America, dar vine de doua ori pe an in tara natala si viseaza sa-si traiasca batranetile aici, vorbeste despre aspectele care ne despart inca de societatile civilizate, dar si despre dorinta celor plecati de a se implica si de a schimba lucrurile acasa. Daniel Dani (47 ani) s-a nascut in Bucuresti si a parasit Romania alaturi de parintii sai si de sora cu 5 ani mai mica pe cand avea doar 10 ani. A fost o intreaga aventura atunci. Parintii, care faceau parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.