Romanul care a facut cunoscute plantele folosite de strabunici pentru "acoperisul verde": " Te gandesti: ma, uite ca asta ar fi o oportunitate!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 13 Mai 2018, ora 14:53
67 citiri
A fost mai intai pasiunea pentru cactusi, iar dupa zece ani au aparut extraordinarele sempervivum, pe care astazi Sorin Bobis le distribuie in toata tara, la preturi accesibile. Plantele perene suculente, rezistente in exterior, care necesita o ingrijire minima, in schimb ofera un spectacol total, le-au oferit membrilor familiei Bobis posibilitatea sa faca exact ceea ce-si doresc si sa si obtina profit din asta. Sempervivum, inca prea putin cautate la noi, au facut senzatie la ultima editie a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.