Romanul care acuza, intr-o postare virala pe Facebook, ca a primit mustar cu viermi la o pensiune. Replica patronului: "Este o inscenare, a vrut sa nu plateasca"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 August 2017, ora 14:26
73 citiri
Un client care a mancat la o pensiune din Olt a postat pe Facebook fotografii si un filmulet, acuzand personalul ca i-a servit mustar in care colcaiau viermii. Autoritatile venite in control nu au gasit nimic in masura sa confirme situatia, iar patronul spune ca, de fapt, scopul a fost sa nu plateasca consumatia. Filmuletul postat prima data in 27 iulie 2017 de clientul pensiunii Rustic, situata la granita judetelor Olt si Dolj, a depasit in prezent 100.000 vizualizari. In acesta se vede cum in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.