Salvatorii ISU, la ora bilantului. Reprezentant IGSU: "Sa dea Bunul Dumnezeu sa va mentineti ridicat gradul de incredere si dupa iulie 2017!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 22:44
98 citiri
Inspectorul-sef al ISU Olt, lt. col. Adrian Tanase, a prezentat miercuri, 8 februarie, bilantul activitatii desfasurate in 2016, evenimentul fiind un bun prilej pentru premierea a cinci pompieri care s-au remarcat pe timpul misiunilor de salvare, dar si in afara serviciului. Activitatea salvatorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt a fost transpusa in sute de cifre. Personal evaluat, inaintari in grad, sesiuni de pregatire, inspectii, controale, activitati de preventie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.