Scoala in care elevii s-au intors deja la ore. Profesor: "Parintii sunt la extreme - unii isi doresc foarte mult competitia, altii vor program lejer"

Sursa: Adevarul
Duminica, 20 August 2017, ora 16:01
68 citiri
Intr-o scoala din Olt, de cinci ani, in ultimele saptamani de vacanta incepe antrenamentul pentru noul an. Desi prezenta nu este obligatorie, copiii vin tot mai multi, de la un an la altul. Desi pare greu de crezut, intr-o scoala din Olt copiii vin, spre sfarsitul vacantei mari, de placere la cursuri. Cei mai multi, de cand vacata la bunici nu mai e la moda, vin la scoala de vara dupa luni de zile pierdute in fata laptop-ului, a tabletei sau a telefonului, si aici invata.... sa se joace.
Scoala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.