Se cauta 11 politisti din sursa externa la IPJ Olt. Anunt oficial: "Stim ca in aceste zile meseria de politist nu mai pare atat de tentanta..."

Sursa: Adevarul
Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 12:53
54 citiri
In plin scandal iscat de pedofilul-politist din lift, Politia Romana anunta concurs pentru ocuparea a 770 de posturi vacante de politisti si personal contractual, iar mesajul transmis face referire directa la situatia creata in ultimele zile. "Da, ai citit bine. In aceasta perioada, scoatem la concurs 770 de posturi de politisti si personal contractual.
Stim ca in aceste zile meseria de politist nu mai pare atat de tentanta. Indiferent de ceea ce se spune despre noi in aceasta perioada, trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.