Senatoarea Cristiana Anghel, persiflata de oltenii sai: "Asa prosti cum suntem, poate facem si noi un pic de greva foamei si ajungem parlamentari"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 19:36
105 citiri
Suparare mare in urma iesirii cel putine deplasate a senatoarei Cristiana Anghel, care l-a numit, la protestul de marti, 15 decembrie, "prost" pe unul dintre ciobani, pentru ca acesta a refuzat sa-i asculte explicatiile cu privire la o incercare de a interveni pentru modificarea legii impotriva careia oierii au protestat.
Presedintele Sindicatului Producatorilor Agricoli Olt, Ion Paunel, spune ca e cel putin trist ca senatoarea, care desi nu si-a castigat mandatul intr-un colegiu din Olt, dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.