Singurul primar PMP din Romania, care a cantat cu Elena Udrea, este nemultumit de partid. Ar pleca de tot, dar il mai retin "chestiunile juridice"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Ianuarie 2016, ora 16:00
86 citiri
Marian Vasile conduce Organizatia Olt a PMP inca de la infiintare, fiind desemnat si secretar executiv la nivel national. In cadrul unui conferinte de presa desfasurate luni, 11 ianuarie, Vasile a anuntat ca demisioneaza din toate functiile detinute in partid.

"Nu ma mai regasesc in acest proiect!", a spus initial, sec, primarul comunei Studina, mentionand ca la finele anului trecut, la Bucuresti, s-a incercat debarcarea sa din functia de presedinte al Organizatiei Olt, vinovatul principal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.