"Sunt omul faptelor, nu imi place sa vorbesc prea mult'' - Interviu realizat cu Gheorghe Ganescu, edilul comunei Curtisoara

Luni, 20 Martie 2017, ora 05:23
104 citiri
Domnule primar pentru cei care inca nu va cunosc cu adevarat puteti sa ne faceti o scurta descriere a omului Gheorghe Ganescu?

Cei care locuiesc aici sigur ma cunosc, acum sunt omul care-i reprezint si nu cred ca se mai pune problema ca nu ma cunosc. In schimb pentru ceilalti cetateni ai judetului dar si pentru cititorii ziarului dumneavoastra va spun ca sunt un om obisnuit, ca toata lumea.

Sunt nascut in Curtisoara, crescut aici, membru al Partidului Social Democrat din 2005, consilier local ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.