Tanara din Romania care a invins concurenta dura din Asia pentru un loc la Universitatea Oxford: "Vreau sa fiu statistician"

Sursa: Adevarul
Sambata, 20 Mai 2017, ora 17:40
141 citiri
Ramona Deaconu, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Ion Minulescu" din Slatina, a reusit o performanta unica pentru orasul ei: a fost admisa la o universitate din top trei la nivel mondial. Are peste 20 de medalii de aur, argint si bronz la olimpiade, iar pasiunea sa a ramas, inca din scoala primara, matematica. Ramona Deaconu se pregateste sa sustina Bacalaureatul. Este inca eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Ion Minulescu" din Slatina, iar examenul de final de liceu este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.