Tanarul care si-a ucis cu sange rece vecina ramane dupa gratii

   

Magistratii Tribunalului Olt au dispus miercuri inceperea judecatii in cazul lui Adrian Galbenuse, barbatul in varsta de 29 de ani, din Slatina, care si-a ucis cu sange rece vecina. Trimis in judecata la inceputul lunii aprilie pentru omor calificat, Galbenuse a fost prezent miercuri instantei, care a decis totodata si mentinerea acestuia in stare de aresat preventiv.
"Constata legalitatea sesizarii instantei cu rechizitoriul nr. 22/P/2015 emis de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala privind pe inculpatul Galbenuse Adrian. Dispune inceperea judecatii cauzei privind pe inculpatul Galbenuse Adrian. Definitiva. Constata legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive a inculpatului Galbenuse Adrian. Mentine masura arestarii preventive a inculpatului", se precizeaza in solutia data de magistratii Tribunalului Olt.

Crima care a socat intreaga comunitate din municipiul Slatina a avut loc in seara zilei de 15 ianuarie, pe strada Toamnei, in spatele Liceului cu Program Sportiv Slatina. Victima, Norica Nitu, se intorcea de la piata si mai avea doar cativa metri pana in scara blocului in care locuia cand a fost atacata de un individ care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona abdomenului, in piept si in zona gatului, femeia cazand la pamant intr-o balta de sange. Inca de la inceput anchetatorii au exclus varianta unei talharii intrucat victima avea asupra sa bijuteriile, banii si telefonul mobil. Principalul suspect a fost Adrian Galbenuse, zis Adel, vecinul victimei, care disparuse de acasa chiar din seara producerii crimei. Dupa doua zile in care a stat ascuns, barbatul a mers la politie si s-a predat, recunoscand in final ca el este autorul crimei. Anchetatorii au spus ca fapta savarsita de Adrian Galbenuse, care si-a ucis vecina cu 14 lovituri de cutit, intruneste elementele constitutive ale infractiunii de omor calificat. "Inculpatul G.A. a actionat cu intentie directa sub aspectul laturii subiective, in sensul ca acesta a prevazut rezultatul faptei sale, rezultat pe care l-a urmarit prin savarsirea faptei", au precizat procurorii de la Parchetul Olt.
Joi, 14 Mai 2015, ora 19:18
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Este lege! Se da a doua pensie
Este lege! Se da a doua pensie. S-a aflat si ce categorie de romani va beneficia de acest venit. ...
Angela Nicolae, schimbata de Guvern din functia de prefect
Guvernul Orban a schimbat-o din functia de prefect de Olt pe Angela Nicolae. Hotararea privind ...
Florin Homorean, noul prefect al judetului
Daca vineri dimineata Liviu Voiculescu, presedintele PNL Olt, declara intr-o conferinta de presa ca ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor