Taranii romani se plang ca raman cu marfa nevanduta, dupa un an de munca: "E 8 lei kilu' de carne, mai ieftin ca fasolea!"

Sursa: Adevarul
Luni, 23 Octombrie 2017, ora 14:18
105 citiri
Producatorii din zonele rurale ale Romaniei se plang de preturile foarte mici, care-i obliga sa renunte la animalele pe care le cresc din greu. A fost un an agricol bogat, granele sunt pe toate drumurile, insa taranii care au sperat ca se vor alege cu ceva dupa un an de munca spun ca sunt la un pas sa-si vanda animalele.
E trecut de ora 9,00 in targul de saptamana de la Osica de Sus, cel mai mare din judetul Olt, insa aglomeratia e inca foarte mare. "N-am vazut, domnule, asa ceva, e de groaza! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.