Tarife-soc pentru adoptia maidanezilor la distanta. Primaria Slatina creste de peste 5 ori taxa: "Nici la pensiune nu se plateste atat"

Sursa: Adevarul
Marti, 22 Mai 2018, ora 14:50
49 citiri
Desi in decurs de un an slatinenii nu s-au aratat deosebit de interesati sa adopte la distanta caini fara stapan , astfel salvandu-i de la eutanasiere, Primaria Slatina creste de peste cinci ori tariful. Care sunt motivatiile si la cat s-a ajuns. Consilierii locali sunt chemati, marti, 22 mai 2018, sa adopte un proiect de hotarare conform caruia costurile recalculate pentru intretinerea unui caine fara stapan au ajuns la o valoare care descurajeaza orice initiativa cetateneasca de a salva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.