Tatal altei fete disparute la Caracal in urma cu 20 ani: "Nemernicilor, cum puteti spune voi ca acest bunic si-a omorat sau rapit nepoata?!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 28 Iulie 2019, ora 19:47
195 citiri
Nelu Genes si-a pierdut fiica, rapita de o retea de traficanti de carne vie, dupa cum avea sa afle in urma cercetarilor pe cont propriu, in urma cu 20 de ani. Se intampla tot la Caracal, iar barbatul este acum alaturi de familiile greu incercate ale Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu. Mihaiela Geanina Genes avea 19 ani in 1999, cand a disparut din Caracal. Fata se afla si astazi pe lista Politiei Romane la persoane cautate, insa tatal sau, care intre timp, dupa ani de lupta cu sistemul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.