Toamna protestelor in Sanatate, in urma masurilor anuntate de ministrul Muncii. Lider: "Venitul net se diminueaza cu aproape 700 lei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Septembrie 2017, ora 15:39
78 citiri
Membrii SANITAS se pregatesc de ample miscari de protest, nemultumiti ca anuntatele cresteri salariale de anul viitor nu vor acoperi pierderile din trecerea platii contributiilor de la angajator la angajat, plafonarea la 30% a fondului pentru sporuri si anularea tichetelor de masa. Desi sunt categoria de bugetari cu o perspectiva de crestere cu 100% a salariului, in 2018, membrii SANITAS au pregatit deja calendarul protestelor, avand in vedere ca ultimele negocieri cu guvernantii nu au dus la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.