Traficul "strangulat" din Bals, problema fara sfarsit: "Se circula cu 4-5 km la ora". Propunerea de marire a limitei de viteza este catalogata drept o "gluma buna"

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 August 2016, ora 13:59
150 citiri
Segmentul de drum Bobicesti - limita cu judetul Dolj inseamna peste 5 kilometri de drum imposibil pentru soferi, viteza de rulare fiind, in medie, de cel mult 10 km/h. Consilierul judetean Viorel Dumitrescu a propus cresterea limitei de viteza in localitate, rutieristii spun ca singura solutie ramane centura ocolitoare.
"Din elicopter am vazut o coloana neintrerupta de masini, de la Bobicesti si pe tot cuprinsul orasului Bals", spune cms.-sef Florin Carstea, din cadrul Serviciului Rutier, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.