Trucuri pentru a-i mentine in forma pe scolari. Medic: "De cele mai multe ori noi, parintii, sustinem obiceiurile lor proaste"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Septembrie 2016, ora 06:11
86 citiri
Inca de la clasele mici, copiii incep sa refuze pachetelul pentru recreatia mare, "se prind" de foarte devreme cum pot scapa de ora de sport si speculeaza slabiciunile adultilor, dobandind obiceiuri nesanatoase de care parintii i-ar putea feri cu un pic de efort. Inceputul de an scolar a adus si mofturile interminabile ale celor mici. Ceasul desteptator suna prea de dimineata, spalatul e o corvoada, de la micul dejun nu trebuie sa lipseasca cerealele. Putini sunt copiii, scolarii mici in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.