Ultimul spectacol care il omagia pe Ceausescu si tragedia care putea sa se produca. Regizor: "Daca nu era Dumnezeu, mureau sute de oameni"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Ianuarie 2017, ora 18:21
84 citiri
26 ianuarie era, in anii comunismului, o zi deosebit de importanta, in care artisti de tot felul se intreceau in laude aduse conducatorului iubit. Ultimul astfel de spectacol s-a anulat in ultimul moment in resedinta judetului natal al dictatorului, dupa ce pe scena celei mai mari sali de spectacole a cazut cortina metalica. De eveniment isi aduc si astazi aminte cei care l-au trait infiorati. Trebuia sa fie, ca in fiecare an, un spectacol grandios, cu aproximativ 500 de artisti, cu momente ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.