Un mare profesor a pierdut lupta cu boala. Anuntul a fost facut, cu durere, de un coleg de la Colegiul National "Ion Minulescu"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 August 2016, ora 09:48
481 citiri
Profesorul de matematica Florian Dumitrel, de la Colegiul National "Ion Minulescu" din Slatina, a pierdut lupta pentru viata. Anuntul a fost facut de colegul si bunul sau prieten Marius Perianu.
"Cu profunda tristete si un regret imens, am pierdut astazi un mentor si un prieten, un profesor si un OM, dl. Florian Dumitrel.
Nu voi uita niciodata eleganta exprimarilor sale matematice, acuratetea demonstratiilor, pasiunea pentru rigoare si detaliu, frumusetea problemelor pe care le-a propus, si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.