Un postas de la sat este de cinci zile in greva foamei. "Lucrez de 35 ani in Posta, salariul meu e minimul pe economie. Nu ne dau un vaccin"

Sursa: Adevarul
Vineri, 25 Ianuarie 2019, ora 19:11
139 citiri
Postasul s-a hotarat sa declanseze greva foamei cand a primit actul aditional la contract si a constatat ca si din ianuarie 2019 ramane cu salariul minim, dupa 35 ani de munca, si cu o lunga lista de neajunsuri. Mihai Paun are 60 ani si de 35 lucreaza in Posta. 24 de ani a fost diriginte si oficiant de ghiseu, insa lucrurile s-au schimbat cand au intervenit restructurarile. De la un salariu de aproximativ 1.700 lei ca diriginte de posta in localitatea olteana Corbu, in 2013, a fost obligat sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.