Unde a ajuns un ordin de destituire a sefului Inspectoratului Scolar, transmis prin fax. "Voi contesta decizia in instanta"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 August 2017, ora 10:00
207 citiri
Si sefa inspectoratului scolar judetean Olt a fost afectata de decizia ministrului Liviu Pop. Ea a facut si o declaratie in acest sens luni dimineata. Inspectorul scolar general al ISJ Olt, Felicia Man, a avut luni prima reactie cu privire la decizia ministrul Educatiei de a destitui 13 sefi de inspectorate din tara, printre care si Oltul. Man, careia i se reproseaza ca nu a transmis la timp documentul privind starea invatamantului in judetul Olt, spune ca va contesta decizia, mai intai la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.