Viata socanta a criminalului din Caracal: Ii placea sa ucida caini. Cand era mic, isi privea tatal cand omora caii bolnavi. Si-a construit singur "casa groazei"

Sursa: Adevarul
Duminica, 28 Iulie 2019, ora 12:13
42 citiri
Detaliile legate de viata presupusului criminal din Caracal sunt de-a dreptul socante si sugereaza profilul unui psihopat, obisnuit de mic cu atrocitatile, savurand momentele in care tatal sau ucidea caii bolnavi, pentru ca ajuns la maturitate sa ucida si el caini, doar de dragul de a-i vedea cum se chinuie. Potrivit sursei care a dorit sa isi pastreze anonimatul, tatal lui Gheorghe Dinca se ocupa de ucisul cailor bolnavi. Crescut in preajma unor scene violente, Gheorghe, un copil si mai apoi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.