Vicepremierul Costin Borc, la inaugurarea fabricii Prolyte de la Piatra-Olt: "Daca vrem sa atragem aici oameni bine pregatiti, trebuie sa ne gandim ca vor vrea o calitate a vietii cat mai buna"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Martie 2016, ora 22:28
173 citiri
Fabrica de la Piatra-Olt, o investitie de 4,5 milioane euro, peste o treime din suma provenind din fonduri structurale si sustinere guvernamentala, a fost inaugurata miercuri in prezenta vicepremierului Costin Borc. Acesta a repus in discutie, -dupa ce mai devreme o facuse la Slatina (doar ca principiu, fara sa avanseze termene sau sa dea sperante), cu ocazia vizitei la societatea ALRO, -necesitatea construirii centurilor ocolitoare Slatina si Bals pana la a deveni fapt autostrada ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.