VIDEO - 1 Mai marca PSD in padurea Cacana. Mici si bere, strict pe baza de invitatie scrisa. "Le multumim la domnii primari si-i alegem, ca sunt foarte-foarte buni"

Sursa: Adevarul
Luni, 01 Mai 2017, ora 16:21
296 citiri
De mai multi ani, sefii filialei PSD Slatina monopolizeaza de 1 Mai o padurice de la margineaza Slatinei pe nume Cacana. Sute de localnici din capitala judetului Olt au venit si astazi la "Balta Moarta", cum mai este cunoscuta zona, pentru a manca mici si a bea bere pe banii partidului. Un ambuteiaj urias s-a produs astazi, 1 Mai, in zona padurii Cacana de la marginea Slatinei. Sute de masini parcate, taxiuri si un autocar care a facut ore bune curse dus-intors sa aduca invitatii la petrecerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.