VIDEO Bacalaureat 2019. Subiectele de la Matematica, "usoare", "simple", cred elevii. In ce conditii, spun profesorii, "nu poti avea nota sub 9"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 03 Iulie 2019, ora 17:20
62 citiri
Proba care ar fi trebuit sa-i puna in dificultate pe elevi ii va ajuta enorm pe cei mai seriosi dintre ei. Subiectele li s-au parut, celor mai multi, simple, usor de abordat. In urma sustinerii probei obligatorii a profilului de la Bacalaureatul 2019, miercuri, 3 iulie 2019, in mod curios, candidatii de la Matematica au iesit mai veseli din salile de examen, apreciind ca au avut in fata subiecte foarte usoare. La Istorie parerile au fost impartite, absolventii de liceu considerandu-le, cei mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.