VIDEO Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Limba Romana la Evaluarea Nationala. Candidatii din Olt: "A fost mai usor decat ne asteptam"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Iunie 2017, ora 13:14
76 citiri
Emotii mari, la prima proba a Evaluarii Nationale, insa elevii au iesit din salile de examen bucurosi ca subiectele au fost pe sufletul lor. "Usor, foarte usor, ce se putea mai frumos decat genul liric!", a fost replica cel mai des auzita.
Parintii au trait emotii greu de descris in cuvinte. Cand, dupa o ora si putin de la inceperea probei, primii elevi au iesit din examen, emotiile au devenit de nestapanit, mamicile izbucnind in lacrimi. "A invatat foarte mult, a repetat, e pregatit, asta ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.