VIDEO Coada de mii de oameni la izvorul care l-ar fi vindecat pe Matei Basarab de o grea boala de piele. "Bisericile si manastirile sunt pentru mine ca o discoteca"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 14:18
116 citiri
Marea sarbatoare ortodoxa Izvorul Tamaduirii a strans mii de credinciosi vineri, 13 aprilie, veniti sa ia "aghiasma mica". Manastirea Brancoveni, cu vestitul izvor facator de minuni, a fost asaltata, la fel ca si in anii precedenti. Manastirea Brancoveni, ctitorie a boierilor Brancoveni, cei care, in secolul al XV-lea, au construit aici un loc de refugiu, pentru ca intre 1634-1640, dupa ce s-ar fi vindecat miraculos de o boala de piele, insusi Matei Basarab, impreuna cu nepotul sau Preda ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.