VIDEO Copii care s-au imbolnavit de rujeola in spital. Director medical: "Boala este contagioasa si inainte sa apara eruptia, cand mimeaza o viroza pur si simplu"

Sursa: Adevarul
Luni, 26 Martie 2018, ora 10:20
53 citiri
16 cazuri de pacienti internati in sectia de Boli Infectioase doar la sfarsit de saptamana, cu rujeola. O parte sunt copii care au intrat, in spital, in contact cu alti pacienti bolnavi de rujeola, in faza dinaintea eruptiei. O explozie de cazuri de rujeola s-a inregistrat in ultimele zile in judetul Olt, aparand un focar de rujeola intr-o comunitate de romi din Slatina, dar si cazuri care au intrat, chiar in spital, in contact cu bolnavii si acum sunt internati in sectia de Boli Infectioase. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.