VIDEO Finalizata dupa 7 ani, centura ocolitoare a Caracalului a fost receptionata: "Azi-noapte au furat suruburile, constructorul a fost nevoit sa le inlocuiasca"

Sursa: Adevarul
Joi, 24 Mai 2018, ora 22:23
64 citiri
Desi constructorul a lansat invitatia catre oficialitatile locale pentru ora 10,00, joi, 24 mai 2018, receptia s-a incheiat mult mai tarziu, unul dintre motive fiind remedierea deficientelor constatate, printre acestea inlocuirea catorva comp onente sustrase cu o noapte inainte. Echipa de receptie a pornit sa evalueze lucrarile la centura ocolitoare a Caracalului, lucrari incepute in 2011, inca din noaptea de miercuri spre joi, insa joi, la ora 10,00, ora la care constructorul a invitat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.