VIDEO Incident electoral la Bals. Primarul ar fi agresat un tanar care transmitea live pe Facebook: "Se tine tot timpul dupa mine"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Noiembrie 2019, ora 19:29
80 citiri
Un tanar a fost audiat la Politie, joi seara, dupa ce a reclamat ca primarul orasului Bals, judetul Olt, l-ar fi agresat, aruncandu-i telefonul pe jos in timp ce transmitea live pe Facebook. UPDATE: Politistii l-au audiat pe tanar, care le-a sesizat prin plangere scrisa faptul ca in jurul orelor 16,00, in timp ce se afla pe strada Nicolae Balcescu, din Bals, ar fi fost victima unei agresiuni.
"Barbatul adeclarat ca in timp ce filma pe spatiul public, langa acesta a venit u barbat de 49 ani, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.