VIDEO Infirmierul ucigas si victima lui au fost inmormantati. "A reusit atat de mult s-o improaste cu noroi incat nu s-au mai invoit colegii sa vina"

Sursa: Adevarul
Marti, 06 Martie 2018, ora 15:20
54 citiri
Gheorghe Ghenea, infirmierul care in noaptea de 3 spre 4 martie 2018 a omorat-o pe asistenta Ramona Cosmescu, la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, a fost inmormantat in localitatea natala. Asistenta a ajuns de asemenea in satul parintesc, la scurta vreme de la preluarea trupului neinsufletit de la morga, fiind de asemenea inmormantata. Trupul asistentei Ramona Cosmescu, cea care a fost omorata cu mai multe lovituri de cutit de barbatul cu care se presupune ca avea o relatie amoroasa, a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.