VIDEO Lider judetean PSD despre candidatii care cer sambata votul delegatilor: "Oameni care nu reprezinta nimic pentru PSD"

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Iunie 2019, ora 10:58
87 citiri
Presedintele executiv al PSD Olt a declarat ca organizatia nu a stabilit inca pe cine va sustine la congresul de sambata, 29 iunie 2019, si ca o decizie se va lua in dimineata alegerilor. Marius Oprescu, presedintele executiv al PSD Olt, a declarat ca organizatia Olt nu a hotarat inca pe cine va sprijini la congresul de sambata, 29 iunie 2019, cand delegatii PSD vor alege presedintele, presedintele executiv si secretarul general, acesta catalogand drept "slabe" candidaturile puse in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.