VIDEO Medicii de familie din Olt au ajuns "pasari de noapte": "La 2, la 3, noi validam servicii! Si nici atunci nu merge SIUI-ul"

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 Mai 2018, ora 16:55
59 citiri
De mai bine de o saptamana, desi toti actorii implicati se raporteaza la pacient, bolnavii din Romania sunt pusi pe drumuri si tinuti cu orele pe la usi sau in cabinete pentru ca sistemul informatic de raportare a serviciilor catre CNAS s-a blocat din nou. Si medicii din Olt sunt intr-o situatie similara. SIUI-ul s-a blocat din nou, o situatie aproape obisnuita de cativa ani incoace, numai ca medicii de familie, cei care se confrunta primii cu pacientii scosi din sarite de orele de asteptare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.