VIDEO Nervi, disperare si neputinta in fata sediului APM, la rand pentru finantare in programul Casa Verde: "Amaratii n-au loc niciunde!"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Octombrie 2016, ora 16:04
148 citiri
Suparare mare la sediul APM, astazi, in prima zi de depunere a solicitarilor pentru finantare in programul "Casa Verde", o parte dintre cetatenii veniti dis-de-dimineata, unii de la 100 de kilometri de Slatina, afland ca se mai pot inscrie pe listele realizate de persoane care stau la cozi inca de joi doar pe locuri de la 300 in jos. "E o nebunie ce se intampla. De ce naiba nu stam la coada de acum doua luni?! De unde sa stim noi, daca peste tot scrie ca perioada de depunere e 10-24 octombrie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.