VIDEO O casa si mai multe gospodarii inundate in Olt. Primar: "Niciodata n-a fost o primavara ca asta, e a doua oara, in 20 de ani, cand se-ntampla"

Sursa: Adevarul
Marti, 13 Martie 2018, ora 22:18
59 citiri
O casa si mai multe anexe gospodaresti au fost afectate de apa acumulata de pe versanti intr-o localitate din Olt. Pompierii au evacuat, timp de cateva ore, apa din curti, intreventia fiind incheiata marti-seara, 13 martie 2018. Mai multi cetateni din comuna Barasti, judetul Olt, au trecut prin ore de cosmar, marti, 13 martie 2018, vazand cum apa le acopera curtile si ameninta sa le intre in case. Paraul Falceaua Drajestilor, a declarat primarul localitatii, Virgil Gealapu, le-a pus probleme, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.