VIDEO Pescarii sportivi cer din nou autoritatilor sa intervina pentru stoparea braconajului pe raul Olt: "E nevoie sa ajungem sa ne omoram, ca sa se trezeasca cineva?!"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 Aprilie 2017, ora 20:36
90 citiri
Pescarii ingrijorati de ce se intampla pe raul Olt s-au adunat din nou, joi dupa-amiaza, la Slatina, pentru a semnala autoritatilor ca pescuitul comercial si braconajul au dus chiar la disparitia anumitor specii. Ei acuza autoritatile ca sunt partase si cer ca cel putin la nivel local sa se intervina. A fost o noua incercare a pescarilor sportivi de a atrage atentia autoritatilor ca ceea ce se intampla pe raul Olt a intrecut orice limita. Spun ca nu mai pot arunca undita pentru ca vor pescui, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.