VIDEO Procuror, despre cercetarile privind uciderea din culpa in cazul furtului de combustibil de la Corabia: "Pentru faptele astea avem probe"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 Decembrie 2018, ora 14:41
107 citiri
Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia a pus sub acuzare 15 din cei 17 ambulantieri angajati la Statia de Ambulanta Corabia pentru delapidare, fals si uz de fals, desi se fac cercetari si pentru ucidere din culpa. 13 din cei 15 ambulantieri impotriva carora s-a inceput actiunea penala nu se mai pot duce la lucru, procurorii cerand masuri preventive in cazul lor pentru a nu impiedica desfasurarea in continuare a anchetei. Pentru ceilalti doi s-a apreciat ca nu exista pericolul de a influenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.