VIDEO Revolutionari suparati ca nu li se recunosc meritele: "Chiar daca nu am participat efectiv cu sange, am participat cu sufletul si cu libertatea"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 14:04
65 citiri
Eroii Revolutiei din 1989 au fost comemorati astazi si in Slatina, la troita inchinata acestora, la ceremonial participand sefii institutiilor, dar si reprezentanti ai asociatiilor de revolutionari, ultimii aratandu-si nemultumirea fata de perceptia asupra celor petrecute in urma cu 28 de ani in oras. La 28 de ani de la evenimentele sangeroase din decembrie 1989, si la Slatina, orasul in care nu s-a tras un glont si in care nimeni nu a fost ranit, a avut loc comemorarea eroilor-martiri. Pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.