VIDEO Romii cu problemele, candidatii cu discursul. Candidat la Primaria Slatina: "Va promitem, din patru-n patru ani, ca va dam si aer sa respirati"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Mai 2016, ora 16:03
78 citiri
Sunt, apreciaza chiar membrii comunitatii, aproape 8.000 de slatineni de etnie roma in oras si, cei mai multi, traiesc "ca-n urma cu 200 de ani". Pentru aproximativ 400 de gospodarii nu exista acte de proprietate, zeci, chiar sute, nu au documente de identitate, nu pot obtine pasaport, nu sunt in evidenta unui medic. Din patru-n patru ani, reprezentantii municipalitatii, s-au plans romii, le mai dau niste adeverinte si le promit cadastru pe proprietati, trec alegerile si li se reaminteste ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.